Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Rezerva poločasové vedení neudržela

11.08.2019 | sk

V prvním přípravném utkání se B tým SK Roudnice utkal na domácím hřišti s TJ Lounky/Chodouny. I když v poločase vedl o dvě branky, nakonec se z výhry radoval třetitřídní soupeř. 


Nováček IV. třídy nezačal na domácím hřišti dobře, inkasoval po špatné rozehrávce z kopačky Kocourka. Srovnat mohl z penalty Job, trefil ale jen břevno. A tak se Roudničtí dočkali až v 18. minutě, kdy obléhání hostující branky skončilo tečovanou hlavičkou Mikase - 1:1. Ve 33. si na centr Mikase z pravé strany naskočil Púčala a z první trefil přesně - 2:1. Těsně před koncem poločasu si do uličky naběhl Čada a po kličce gólmanovi skóroval do prázdné - 3:1. 

V úvodu druhé části přenechali domácí iniciativu soupeři a ten trestal. V 50. snížil Horák a v 59. se ulicí prohnal Jirásek a bylo to 3:3. V 71. potrestal faul Andrese na Mikase vydařeným přímým kopem Čada (4:3), ale vzápětí se domácí defenziva rychle nezorientovala po rozehrání hostujícího týmu a bylo znovu srovnáno. V poslední minutě pak roudnická obrana vyrobila další hrubici a Kocourek uzavřel skóre na 4:5.  

"Na to, že to byl první zápas v tomhle složení to fotbalově nebylo špatné. Byla tam samozřejmě řada nedostatků, nevyužitých šancí, mohlo to skončit výsledkově lépe, ale musíme to brát. Navíc věřím, že se to bude zlepšovat," dodal trenér rezervy Václav Korda. 

Roudnice B - Lounky 4:5 (3:1). Branky: Čada 2, Mikas, Púčala - Jirásek 2, Kocourek 2, Horák.
 
Roudnice B: Šímo - Rameš, Skokan, Job, Klepáč - Král, Procházka, Mikas, Hanč - Čada, Púčala (Škoda, Dlouhý).   

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS