Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V přípravě čekají přáteláky i turnaj

16.07.2019 | sk

Pod vedením nového trenéra Jakuba Pekaře zahájila více než dvacítka fotbalistů SK Roudnice nad Labem v úterý 16. července v domácím prostředí přípravu na nový ročník I. A třídy. Před startem mistrovské soutěže čeká třetí tým loňské sezony několik přátelských zápasů, ten první hned ve čtvrtek 18. července.

 

Na jednom z tréninkových hřišť premiérovou tréninkovou jednotku absolvovalo 25 fotbalistů. "Z důvodů dovolené či zaneprázdnění chybělo pět hráčů. Naopak s námi trénovali dva dorostenci, kteří se nemůžou další den zapojit do tréninku své kategorie a alespoň tak něco absolvují. Podobně asi budeme postupovat i v jiných případech," poznamenal trenér Jakub Pekař.


Odehrajete pár přáteláků, ten první hned ve čtvrtek s Krupkou. Proč tak brzy?

Oslovil nás trenér soupeře a dává nám to smysl. Potřebujeme kluky vidět co nejrychleji v zápase. Je nás teď relativně dost a myslím, že budeme proti silnému soupeři schopni odehrát dva solidní poločasy v různých sestavách.

Na prvním tréninku bylo dost hráčů, kteří ještě na jaře působili v divizi VOŠ a SOŠ Roudnice U19, tým se hodně omladil. I ten start byl celkem intenzivní, nebyl to jen tradiční fotbálek.

Chtěl jsem, aby to bylo hned od začátku energické. Slibuji si od těch mladších kluků, že do týmu přinesou právě tu energii a pomůžou zkušenosti, fotbalovosti a kvalitě, která tady je, jak jsem si už dnes potvrdil.   

Kdo s vámi bude u týmu působit?

Druhý trenér Ondra Rohlíček, se kterým máme hodně podobný pohled na fotbal. A dále s námi budou vedoucí David Lisec a Zdeněk Černý. 
        
Příprava SK Roudnice: 18. 7. Krupka (od 18 hodin, Rce), 27. 7. Štětí (10:30, Štětí), 3. 8. turnaj Křešice (první zápas od 11:15 H. Jiřetín), 10. 8. Bezděkov (17, Rce).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS