Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka dala Viktorce šestku

28.05.2019 | sk

Divizní patnáctka si doma poradila s Viktorkou Žižkov, kterou porazila jednoznačně 6:0. Čtrnáctka ale na soupeře nestačila a podlehla mu 2:5

Divize U15


Brankostroj odstartoval už ve druhé minutě Kliment. Ten se v prvním poločase trefil ještě jednu, ale definitivně rozhodli domácí až v závěrečné dvacetiminutovce. 

"Výsledek je sice jednoznačný, ale s prvním poločasem jsem spokojený nebyl vůbec. Soupeř byl kombinačně lepší, to asi i ve druhé části, jenže hrál jen po vápno. My jsme byli fyzicky vyspělejší, vyhrávali souboje. Dobře nám po krajích jezdili Kafka, pak Zezula, hosté rychlostně nestíhali Rafaje. To je asi důvod, proč je soupeř docela dole. Má menší hráče a ti tyhle souboje prohrávají. I přes výhru jsme tam řadu chyb udělali," poznamenal trenér SK Roudnice Ondřej Rohlíček.       

Roudnice - Žižkov 6:0 (2:0). Branky: Kliment 3, Rafaj 2, Zezula.

Roudnice: Tumpach (36. Smejkal) - Skokan, Kulhan, Vlček, Hrbáček (36. Zezula) - Kafka, Boušek (46. Skřivánek), Kokeš, Poborský - Kliment (62. Plášek), Rafaj. 

Divize U14

Proti vedoucímu celku se sice domácí od úvodu bránili, ale z ojedinělého brejku se dostali do vedení. Inkasovaný gól Viktorku nakopl a dala v rychlém sledu tři branky. Pak se ještě podruhé v duelu prosadil Rožec, ale favorit po změně stran pojistil výhru. 

Roudnice - Žižkov 2:5 (2:3). Branky: Rožec 2 - Kop 2, Rakušan, Rulf, vl.

Roudnice: Naimann - Marejka, Čížek (48. Melichar), Balaštík (36. Náprstek), Fidler, Tošner, Prokop (36. Láska), Bidlo, Kafka, Jirků, Rožec (56. Hotovec)

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS