Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Body neodvezl ani Mostecký FK

15.04.2019 | sk

Divizní žákovské výběry SK Roudnice nad Labem navázaly na minulý úspěšný víkend a porazily v domácím prostředí Mostecký FK. Patnáctka vyhrála 4:0, čtrnáctka 6:2. 

Divize U15


Domácí výběr potvrdil doma předchozí výhru s Neratovicemi / Byškovicemi a posunul se před soupeře na šestou příčku. Poprvé skóroval ve 13. minutě, kdy Kafka ze strany prostřelil Behinu. Ve 22. po kombinaci s Poborským a seběhnutí skóroval Kliment - 2:0. Krátce po změně stran se individuálně prosadil Rafaj, který v 64. přidal i čtvrtou branku SK. Nejprve byl nedovoleně zastaven ve vápně a následně proměnil pokutový kop - 4:0.

"Potěšilo mě, že jsme znovu udrželi čisté konto. Kluci dozadu pracují velmi dobře, jsou zodpovědní. No a dopředu si vždycky něco vypracujeme. Soupeře jsme sice pustili hned v úvodu do takové pološance, ale pak už jsme mu nic nedovolili. Navíc už se tam konečně objevily i věci z tréninku, takže já jsem spokojený. Teď máme takovou v uvozovkách repre pauzu, kterou vyplníme víkendovým Memoriálem Vladimíra Betky. Těšíme se na konfrontaci s kvalitními protivníky," dodal trenér SK Ondřej Rohlíček.  
Mostecký kouč Lukáš Fibiger spokojený nebyl, jak prozradil na klubovém webu MFK. "Podali jsme slabý výkon a nedokázali eliminovat silné útočné hráče soupeře především Rafaje a Klimenta. V úvodu utkání jsme si dokázali vypracovat náznaky brankových příležitostí, ale chybělo nám zakončení. Bohužel nás domácí předčili v agresivitě a nasazení a i přesto, že jsme se ve druhém poločase snažili kombinační hrou vrátit do zápasu, tak naše hra postrádala účelnost."

Roudnice - Mostecký FK 4:0 (2:0). Branky: 39. a 64. z pen. Rafaj, 22. Kliment, 13. Kafka. 

Roudnice: Smejkal - Zezula (58. Skokan), Kulhan, Vlček, Poborský - Kafka, Skřivánek, Kokeš (65. Vavrný), Boušek (47. Šveňha) - Rafaj, Kliment. 

Divize U14

Utkání rozhodl bleskový start domácích, kteří vedli po dvaceti minutách 5:0. 
"Ten výsledek je jednoznačný, ale je to dané tím, že jsme tak rychle vedli. Velmi dobře nám zahráli krajní záložníci, bylo tam pár nacvičených akcí. Celkem se mi to líbilo. Hosté měli něco nebezpečnějšího za stavu 2:0, jinak jsme si to pohlídali," poznamenal jeden z trenérů vítězů Pavel Job. 
"Utkání jsme si prohráli individuálními chybami a neproměňováním vyložených šancí. Bohužel jsme do zápasu vstoupili hodně špatně a soupeř trestal každou naší chybu gólem. Už ve 20 min. to s námi vypadalo výsledkově strašidelně, protože jsme prohrávali 5:0. Do poločasu jsme ještě stačili vstřelit gól a do šaten se šlo za stavu 5:1. Ale i za tohoto stavu byla naše hra dobrá. V kabině o poločas jsme si řekli, že zapomeneme na momentální výsledek a půjdeme do druhé půle, tak, jako by zápas teprve začínal s cílem vyhrát druhý poločas. Za druhou půli musíme kluky pochválit s jakou fotbalovostí a zarputilostí jsme se prezentovali, kdy jsme si vytvářeli šance a soupeře pustili jen do dvou. Tato hra byla přesně styl, kterým chceme, aby se tato kategorie prezentovala. Na závěr musíme vyzdvihnout kluky z U13, kteří naskočili do utkání, které nebylo vůbec lehké z pohledu urostlých hráčů soupeře, kdy naši mladíci ukázali všem, jak se má od příchodu na hřiště pracovat ve všech směrech. Pokud budeme hrát tak, jako jsme hráli druhou půli, určitě přijdou krásné zápasy i dobré výsledky," zhodnotili duel na webu MFK trenéři Richard Zelinka a Jan Havlíček. 

Roudnice - Mostecký FK 6:2 (5:1). Branky: 2. a 10. Melichar, 12. a 39. Jirků, 1. Fidler, 21. Marejka - 32. PInte, 46. Málek.

Roudnice: Naimann - Prokop (36. Kubánek), Marejka, Čížek, Balaštík - Jirků, Bidlo, Láska (36. Kafka), Melichar - Rožec (49. Hotovec), Fidler (46. Tošner). 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS