Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Třináctka neudržela tempo, ale dvanáctka měla ve Střešovicích nabito ostrými

01.04.2019 | sk

V dalších ligových duelech se fotbalisté SK Roudnice představili v Praze, kde nastoupili proti SK Střešovice 1911. Třináctka sice zahájila dobře, ale dvoubrankový náskok neudržela a podlehla 4:2, dvanáctka potvrdila roli favorita a odvezla si tři body po vítězství 19:2. 

Liga U13


První třetinu zvládli fotbalisté SK Roudnice parádně, ale pak přenechali nepochopitelně iniciativu domácím, kteří toho s chutí využili. "Na soupeře jsme vletěli, domácí jsme dvacet minut nepustili do hry. Fungovaly automatismy, kluci si najížděli do prostorů, sklepávali míče, bylo to fotbalové. V přestávce jsem jim říkal, že takový fotbal se mi líbí, ale také jsem je upozorňoval, že Střešovice to ještě zkusí a začnou do toho šlapat. A to se stalo. Najednou jsme přestali běhat, domácí snížili a pak i vyrovnali. No a v té poslední části už to byl zmar a domácí zápas otočili," kroutil hlavou trenér SK Tomáš Vecko. "Hráli jsme nějakých 40 minut, pak jsme to odevzdali. Soupeř měl jednoznačně větší hlad po vítězství. Za nás tentokrát snese přísnější měřítko Vojta Macek a Pepa Repka. 

SK Střešovice 1911 - SK Roudnice 4:2 (Havel 2, Myška, Navrátil - Tichota, Filous).

Roudnice: Macek, Kozák, Fictum, Pospíchal, Němeček, Tichota, Luc, Šimkovič, Repka, Filous, Chromý, Řechtáček, Bartoš

Liga U12

Postavení v tabulce jasně favorizovalo hostující tým, který bojuje o druhou příčku, zatímco domácí čekají na první bod. Roudničtí také zápas s přehledem dovedli do vítězného konce, i když kouč David Plicka úplně spokojený nebyl. "Zápas jsme měli podle předpokladů pod kontrolou, ale za rozhodutého stavu tam bylo několik pasáží, kdy jsme úplně vypadli ze hry a domácí nás přehrávali. Někteří kluci asi chtěli hrát jen na půl plynu, což nejde. Chtěl bych však pochválit i domácí, měli tam pár šikovných kluků, dali dva pěkné góly a líbilo se mi, že hráli až do konce s velkým nasazením. Nezabalili to ani za toho nepříznivého stavu." 

Střešovice - Roudnice 2:19 (Asarlidis, Horák - Procházka 4, Kosorič 3, Kubalík 3, Mikas 2, Hubený 2, Kočí 2, Dlouhý 2, Dvořák).

Roudnice: Soušek, D. Malina, Hubený, Plicka, Mikas, Kočí, Dlouhý, Dvořák, Kubalík, Šedivý, Procházka, Haudke, L. Malina, Kosorič, Šafr.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS