Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Roudnice si poradila s Dobroměřicemi

16.02.2019 | sk

Roudnice v dalším přípravném utkání porazila Dobroměřice 2:1. Všechny branky přinesl druhý poločas. Domácí dostal do vedení Slavíček, hosté srovnali Kynclem, ale v 70. minutě rozhodl o vítězi duelu Kühn.   

Proti účastníkovi krajského přeboru začali aktivněji domácí, byli důraznější, rychlejší, méně kazili a dostávali se častěji do zakončení. Přesnou mušku ale dlouho nemohli najít. Mimo pálili Blažek, Husák a do gólmana po úniku Slavíček. Roudnickou defenzivu prověřili hosté z Lounska až v závěru, ani třináctý tým KP ovšem recept na překonání Sailera nenašel. Pět minut po změně stran vybojoval Slavíček zdánlivě ztracený míč a po spolupráci s Blažkem vypálil z vápna přesně - 1:1. Jen o chvíli později se otevřela pravá strany domácí obrany a toho hosté využili. Přesný centr bez problémů dorazil Kyncl - 1:1. V 70. minutě nedal "z první" Kühn šanci gólmanovi a Roudnice vedla 2:1. Oba týmy pak ještě měly pár nadějných možností (ze strany domácích třeba Blažek či Dobiáš), ale na výsledku se už nic nezměnilo.  

"Kvalitní soupeř, kvalitní zápas. Z naší strany asi v přípravě nejpovedenější," hodnotil přípravný duel jeden z domácích trenérů Jiří Šmidrkal. Ten znovu neměl k dispozici kompletní kádr, ale i tak měl důvod ke spokojenosti. "Je to tak, hráli jsme v trochu jiné sestavě, ale kluci to zvládli. Bylo to z naší strany běhavější i bojovnější. Třeba Vojtu Husáka jsme posunuli a na tom postu v záloze se mu vedlo. V týdnu se o něco zlepšila i účast na trénincích a budeme věřit tomu, že to tak bude pokračovat."     
   
Roudnice - Dobroměřice 2:1 (0:0). Branky: Slavíček, Kühn - Kyncl. 

Roudnice: Sailer (Doležal) - Skokan, Šmidrkal, Kühn, Matuszewski - Telerovský, Husák, Blažek, Hála - Slavíček, Dobiáš (Trejbal).

Dobroměřice: Bouček (Pechar) - Plachý, Mistoler, Šebek, Holeček - Reh, Maliňák, Rus, Matyáš - Pšígrocký, Zmeškal (Kaleja, Kyncl).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS