Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Výhra s Litoměřickem B, dva góly Neumana

02.02.2019 | sk

Ve druhém přípravném duelu porazili fotbalisté SK Roudnice na domácí umělce rezervu Litoměřicka 3:1. Dvěma góly se blýskl střídající Neuman.  

V prvním poločase měl sice účastník krajského přeboru iniciativu i více šancí, ale do vedení se dostali domácí po akci z pravé strany. Útok po ose Aubrecht - Hubený - Kala zakončoval nadvakrát Hrebinka - 1:0. Roudničtí však mohli děkovat Sailerovi, který zlikvidoval několik tutovek soupeře. I domácí mohli litovat, že nevyužili několik velkých šancí (Blažek, Hrebinka). Po změně stran hosté srovnali Fléglem, ale další trefu už nepřidali, zatímco Neuman nejprve po akci Krásy s Hrebinkou dával na 2:1 a poté přesně loboval po brejku na 3:1.


Ani přes výhru nebyl jeden z domácích trenérů Jiří Šmidrkal úplně spokojený. "Soupeř měl více šancí, ale neproměnil je. My můžeme dnes brát jako klad snad jen to, tedy kromě výhry, že jsme se sešli ve větším počtu a alespoň jsme si zaběhali s míčem. Tréninková morálka totiž není dobrá, začali jsme před dvěma týdny a ještě jsme se pořádně na hřišti nepotkali. A bez fyzičky to nepůjde, to si musí každý uvědomit."
 
Roudnice - Litoměřicko B 3:1 (1:0). Branky: Neuman 2, Hrebinka - Flégl.

Roudnice: Sailer - Matoušek, Šmidrkal ml., Kühn, Matuszewski - Aubrecht, Hubený, Blažek, Krása - Hrebinka, Kala (Hála, Neuman).   

Litoměřicko B: Slanina - Horák, Grunert, Rapavý, Černuška - Pfeifer, Frank, Dura, Flégl - Fišara, Sedláček (Mühlfeit, Hlavica, Kyzlík).   

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS