Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pekař: Odehráli jsme nejhorší zápas v sezoně

14.10.2018 | sk

Roudničtí fotbaloví dorostenci budou chtít na víkendové divizní duely co nejrychleji zapomenout. Mladší výběr prohrál v Litvínově 2:0, starší si odvezl bůra. 

Divize U19: Litvínov - Roudnice 5:0 (1:0). Branky: Verner, Kopal, Hajník, Paunkoviš, Jansa.

O výsledku se rozhodlo na konci první a začátku druhé půle, kdy hosté inkasovali dvakrát. Přitom nezačali nejhůř. "Takových dvacet minut jsme byli možná lepší, dařilo se nám sbírat dlouhé míče a měli pár náznaků, jenže pak začali domácí zápas otáčet. Asi rozhodující moment přišel pět minut před koncem poločasu, kdy jsme po faulu rozehrávali u našeho vápna tak zbrkle, že jsme Litvínovu nabídli vedení. A o šanci na zvrat jsme přišli hned po změně stran po další chybě. Nebyli jsme pak schopni podržet míč, soupeř byl agresivnější, přimočarejší, důraznější," dodal roudnický trenér Jakub Pekař. Domácí přidali v 62. minutě třetí branku a další dvě si nechali na poslední pětiminutovku. "My jsme měli jen jednu gólovku, domácí další dvě a nedali ani penaltu. Za ten výkon, který byl nejhorší v sezoně, jsme si asi ani gól dát nezasloužili. A neomlouvá nás ani fakt, že jsme nebyli kompletní. Ale bývá to tak, že vám v průběhu celého ročníku pár zápasů nevyjde. No a tenhle nám zkrátka nevyšel vůbec."
 
Roudnice: Kašpar - Pokorný, Hubený, Kuchař, Kříž (83. Černohlávek) - Čada (78. Janouš) - Holouš (46. Šeba), Rusnák, Juraš (69. Pocner) - Bozděch - Halada.

Divize U17: Litvínov - Roudnice 2:0 (1:0). Branky: Skurský, Vagaši.

Domácím vyšel vstup do utkání, vytvořili si dvě šance, nastřelili tyč a ještě neproměnili penaltu. Vedli od 20. minuty po gólu Skurského. "Od toho okamžiku se hra začala vyrovnávat. Zatímco domácí, stejně jako jejich devatenáctka, hráli rychle dopředu, my jsme se snažili víc o kombinaci. Ve druhém poločase jsme byli sice více na míči, ovšem bez šancí a domácí byli nebezpečnější z rychlých kontrů. Jejich výhra je zasloužená," zhodnotil duel šéftrenér VOŠ a SOŠ Roudnice Jakub Pekař.

Roudnice: Rieger - Betka, Pocner, Trejbal, Studnička - Černohlávek (46. Šebek), Malý, Beránek, Janouš (83. Dvořák), Tsoka (70. Krčmář) - Škoda.

V sobotu 20. října se na stadionu Pod lipou představí Bohemians Praha B (10 a 12:15).

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS