Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Všechny body zmizely pod Ještěd

08.10.2018 | sk

Na celky ze špičky ligové tabulky tentokrát fotbalisté SK Roudnice nestačili. Výběr U13 podlehl Liberci vysoko 1:21, mladší tým U12 padl jen těsně 3:4. 

Liga U13: Roudnice - Liberec 1:21. Branky: Krahula - Nalepka 5, Salich 4, Dušák 3, Vacek 2, Novák 2, Pozler, Zelenka, Zítko, Pour, Olyšar.

O vítězi nebylo od úvodu pochyb. "Soupeř byl jednoznačně lepší. Jeho hráči byli zdravě sebevědomí, odskakovali si pro přihrávky, kombinovali, prostě jiná liga. Je mi to líto i za kluky, trénují čtyřikrát týdně a pak dostanou doma před rodiči takový výprask. A je škoda, že jsme nedali víc branek. Tu jedinou jsme vstřelili vlastně z ničeho, přitom tam bylo víc nadějnějších akcí. Ale mančaft postupně budujeme, ještě tam nejsou takové návyky, které mají někteří soupeři. Teď jsme zkrátka narazili na top kvalitu a bylo to znát," dodal trenér domácích Tomáš Vecko. 

Roudnice: Zemanec, Fictum, Repka, Němeček, Krahula, Jeník, Soušek, Chromý, Šimkovič, Řechtáček, Procházka, Šedivý.

Liga U12: Roudnice - Liberec 3:4. Branky: Kočí, Hubený, Kubalík - Kučera 2, Pavlík, Schovanec.

Domácí vedli už 3:1, ale duel do úspěšného konce nedotáhli. "Byl to vyrovnaný zápas, jenže zatímco soupeř šance proměnil, my trefovali gólmana," litoval kouč SK Rce David Plicka, kterého doplnil Karel Mikas: "Za toho nadějného stavu jsme tam měli čtyři dobré akce, po kterých jsme mohli potvrdit náskok, jenže to nedopadlo." Roudnice už má v této kategorii nejtěžší soupeře za sebou. "Dá se to tak říct, ale my se neohlížíme na to, s kým hrajeme. Chceme hrát pořád svůj fotbal, napadat vysoko, nebetonovat to," dodal Plicka.
 
Roudnice: Soušek, Fric, L. Malina, D. Malina, Bulíř, Haudke, Hubený, Šafr, Plicka, Mikas, Kosorič, Kočí, Dlouhý, Dvořák, Kubalík.

V dalším kole hraje Roudnice v Benešově (14. 10.).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS