Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Derby? Jednou ano, jednou ne

15.09.2018 | sk

Starší dorostenci (U19) ve víkendovém divizním duelu porazili v Travčicích Litoměřicko 2:0, mladší sedmnáctka o gól podlehla.

Divize U19: Litoměřicko - Roudnice 0:2 (0:1). Branky: Halada, Holouš.

Lepší start si ani hosté v Travčicích, kde se duel hrál, nemohli přát. Chybnou rozehrávku Litoměřických potrestal už v páté minutě Halada. Roudničtí pak sice měli územní převahu, ale do vážnějších šancí se nedostávali. Rozhodlo se až v závěru, kdy centr z pravé strany zužitkoval v druhou branku po vyhraném souboji Holouš.

"Podařilo se nám vstřelit rychle gól, ale soupeř, který byl takticky dobře připravený, pak dobře bránil. Do ničeho nás nepouštěl. Byli jsme sice silnější na míči, ovšem nic z toho. V poločase jsme prostřídali, trochu zrychlili hru, jenže jsme mohli i inkasovat. Domácí bojovali, nedali nám nic zadarmo," poznamenal trenér vítězů Jakub Pekař. 

Roudnice: Kašpar - Pokorný, Brůža, Kuchař, Kříž (46. Šeba) - Holouš, Hyťha (46. Pešek), Čada, Rusňák (60. Možný), Juraš (60. Možný) - Halada. 


Divize U17: Litoměřicko - Roudnice 3:2 (1:2). Branky: Chovaneček, Skála, Kunert - Tsoka, Beránek.

"Podle mě jsme byli v té první části lepší, dařila se kombinace a zaslouženě jsme také vedli. Ve druhé soupeř přitlačil a otočil zápas. Dostali jsme celkem laciné góly. Zkrátka v první půli jsme byli lepší my, ve druhé soupeř. Možná remízový duel skončil bohužel naší porážkou," dodal kouč roudnických dorostenců Václav Budka.   

Roudnice: Holub - Mošna (46. Dvořák), Hubený, Janouš, Pocner - Tsoka, Fischer (46. Škoda), Trejbal, Beránek, Malý, Štěpánek - Šebek.  

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS