Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Divizní celky import nepřipustily

09.09.2018 | sk

Plný bodový zisk si připsaly do tabulky divizní skupiny B oba žákovské týmy SK Roudnice. Patnáctka porazila Háje Jižní Město 8:3, čtrnáctka vyhrála 2:0. 

Divize U15: Roudnice -  Háje Jižní Město 8:3 (5:1). Branky: Kliment 3, Zezula 2, Rafaj, Melichar, Poborský - Krayushkin 2, Vybíral.

Pražané se ještě nestačili na Podřipsku rozkoukat a ve čtvrté minutě prohrávali. Na roh si u zadní tyče naskočil Zezula a Roudnice vedla. V osmé minutě parádně přeloboval Boučka Poborský a domácí slavili podruhé. V 16. sice Krayushkin po úniku z levé strany snížil, ovšem pak v průběhu šesti minut skóroval SK třikrát a bylo rozhodnuto.

"Ty rychlé góly nám pomohly a bylo dobře, že jsme zareagovali i na snížení na 2:1. Konečně jsme ve finále akcí zachovali chladnou hlavu a zakončovali, jak se má. Nějaké chyby vzadu se objevily, hosté nedali ani penaltu, ale myslím, že jsme to měli pod kontrolou. Je nám však jasné, že těžší soupeři ještě přijdou," poznamenal vedoucí roudnického týmu Martin Poborský, na kterého navázal trenér Ondřej Rohlíček: "Byl to takový hurá fotbal. Moc kombinací jsme dneska asi neviděli. Přitom to je to, co od kluků chceme. Trefili jsme se osmkrát, což je samozřejmě dobré. Navíc se na brankách podílelo pět různých hráčů. Ale jak říkal Martin, tohle asi nebyl nejtěžší protivník, za týden v Litvínově to bude jiné."     

Roudnice: Tumpach (50. Soukup) - Boušek, Kulhan, Vlček (40. Vavrný), Rafaj, Skokan (40. Melichar), Kliment (66. Plášek), Kokeš, Poborský, Kafka (66. Němec), Zezula.  

Divize U14: Roudnice - Háje Jižní Město 2:0 (1:0). Branky: Rožec 2, ČK Hotovec (Rce.).

Vydřené vítězství se cení. A o tom domácím to platí určitě. "Prosadili jsme se dvakrát z dorážek, soupeře jsme přetlačili. Ten byl přitom kvalitní, líbil se mi," přiznal domácí kouč Zbyněk Vavruška. "Byli silní na míč, měli víc gólovek, i když po našich chybách. Držel nás ale Hotovec v brance. V 63. minutě musel hasit na poslední chvíli brejk soupeře faulem a dostal červenou. Nahradil ho Volák a zvládl to, což je jen dobře. Závěr byl trochu hektičtější, měli jsme prostřídáno a pro zranění jsme museli dohrávat v devíti. Nakonec to ale vyšlo za tři body. Byli jsme dnes šťastnější." 

Roudnice: Hotovec - Marejka, Čížek, Balaštík (52. Kubánek), Tošner (60. Černý), Prokop (68. Záveský), Bidlo, Kafka (36. Jirků), Náprstek (65. Volák), Láska, Rožec.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS