Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Admiry odvezla body jen dvanáctka

09.09.2018 | sk

Ligové výběry SK Roudnice se o víkendu představily v Praze, kde se dařilo ktg. U12, která vysoko zvítězila. Třináctka se ale tentokrát vracela s dvanáctigólovým přídělem.

Ktg. U13: Admira - Roudnice 12:2. Branky: Špaček 5, Černohorský 2, Podhola 2, Bánský, Budín, Veselý - Krahula, Kačo.

"Výsledek je samozřejmě jasný, ale myslím, že to po fotbalové stránce nebylo z naší strany tak špatné. První dvě třetiny byly podle mě vyrovnané, jenže na rozdíl od domácích jsme své šance, a že jich bylo, nedokázali proměnit. V poslední části nás za to Admira rychle potrestala několika góly a bylo hotovo. Mrzí mě, že v naší útočné fázi je to pořád trochu laxní a řešíme to špatně. Na tom je třeba stále pracovat. Kladem je ale už slušná rozehra odzadu. Myslím, že to kluky baví a já tam vidím zřejmé posuny," dodal trenér SK Roudnice Tomáš Vecko.      
 
Roudnice: Zemanec - Repka, Fictum, Němeček, Krahula, Kačo, Šimkovič, Soušek, Řechtáček, Kozák, Dlouhý, Mencl, Dvořák, Chromý.
 
Ktg. U12: Admira - Roudnice 0:10. Branky: L. Malina 2, Hubený 2, Kosorič 2, D. Malina, Bulíř, Šafr, Procházka.

Dvanáctka si připsala další výhru a je bez ztráty na první příčce skupiny C. "Byli jsme příjemně překvapeni, jednak tím, že se hrálo na hlavním hřišti a také tím, že jsme si s domácím týmem s přehledem poradili. Přiznám, že jsem to čekal těžší. Podali jsme standardní výkon, kromě drobných chyb jsme to zvládli bez problémů a mohli být asi i střelecky úspěšnější. Tentokrát dávali góly zase jiní hráči, což je další plus," poznamenal trenér SK Rce David Plicka.

Ten vyhlíží další soupeře. "Teď nás teprve čekají týmy, které ukážou, jak na tom jsme. Hrajeme postupně s Jabloncem, Duklou, Žižkovem a Libercem."     

Roudnice: Soušek - L. Malina, D. Malina, Bulíř, Haudke, Hubený, Šafr, Plicka, Mikas, Kubalík, Procházka, Jirásek, Fric, Kosorič, Kočí, Šedivý.


 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS