Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Druhá příprava přinesla přestřelku

30.07.2018 | sk

Ve druhém přípravném duelu porazili fotbalisté SK Roudnice TJ Byšice (sedmý celek loňského ročníku I. B třídy ze středních Čech) 7:4, i když museli dohánět dvoubrankovou ztrátu.

Domácí zahájili náporem, ale dlouho se nemohli střelecky prosadit. Už ve třetí mintě pálil mimo Lebduška, Telerovského vychytal gólman, Aubrecht přestřelil a Kalovu ránu zastavilo břevno. To hosté byli úspěšnější, ve 22. minutě je dostal do vedení Zámečník a o chvíli později přidal druhou trefu hlavou Hakl.
Teprve pak se dočkali i domácí. Po akci Aubrechta snížil Lebduška a vyrovnání zařídil po rohu Matoušek. Po rozehrané standardce úspěšně zakončoval Lebduška a stejný hráč po pasu Hubeného dával ve 40. minutě na 4:2.

Krátce po změně stran přidali další roudnické branky Barcal a dorážející Hrebinka, hosté sice pak snížili, ale po individuální akci Horvátha to bylo v 65. min. už 7:3. Byšice pak už jen korigovaly Slovákem. 

"Udělali jsme sice pár hrubek, ale tragédii z toho dělat nebudeme. Teď jsme v přípravě spíš jen běhali, s míčem začneme v týdnu, takže věřím, že se hra bude stále zlepšovat.Soupeř nebyl špatný, měl svou kvalitu. Padlo jedenáct branek, byl to zkrátka klasický přátelák," zhodnotil duel jeden z roudnických koučů Jiří Šmidrkal.

"Sice jsme vedli 2:0, ale mohli jsme klidně do té doby prohrávat 0:3. Pak se projevilo, že naši hráči mají za sebou jen tři trénikové jednotky. Přestali jsme zachytávat rychlé útoky a inkasovali. Sice jsme nebyli úplně kompletní, ale myslím, že jsme byli domácím solidním sparingpartnerem," poznamenal kouč Byšických Michal Hamšík.   
 
Roudnice - Byšice 7:4 (4:2). Branky: Lebuška 3, Matoušek, Barcal, Hrebinka, Horváth - Zámečník, Hakl, Kadlec,Slovák.

Roudnice: I. poločas: Doležal - Novotný, Matoušek, J. Kühn, Hála - Aubrecht, Hubený, M. Slavíček, Telerovský - Lebduška, Kala. II. poločas: Doležal - Pech, Krása, Honzajk, Barcal - Kmoch, Trejbal, P. Slavíček, Matuszewski - Horváth, Hrebinka.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS