Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Roudnice se rozjela až po změně stran

18.02.2018 | sk

Výběr SK měl sice po první pětačtyřicetiminutovce jednogólovou ztrátu, nakonec ale utkání s TJ Byšice (I. B třída) dotáhl do úspěšného konce. 

V úvodu byli hosté z Mělnicka nebezpečnější a po tečované střele Tumbase šli také do vedení. Vypracovali si i další příležitosti, ale Čížek se už překonat nenechal, když ze svého rejstříku vytáhl pár velmi dobrých zákroků. Na druhé straně mohli domácí litovat, že nevyužili tutovky třeba Gažák či Hlaváček.

Srovnáno bylo krátce po změně stran, kdy se s notnou dávkou štěstí zapsal do listiny střelců Trejbal. Akci Pivoňky pak zakončil z první k tyči Gažák a na 3:1 dával po přenesení Aubrechta Novotný. Jen o chvíli později připravili Trejbal s Hubeným šanci pro Aubrechta, který se v zakončení nemýlil - 4:1. Hosté sice ještě odpověděli individuální akcí Zámečníka, ale Roudnice měla poslední slovo. Nejprve Gažák a po něm Kalous uzavřeli na konečných 6:2.

"První poločas byl podle mě vyrovnaný, šance byly na obou stranách, v tom druhém jsme ale odpadli. Máme úzký kádr, navíc někteří kluci byli včera na plese, no a tak to podle toho vypadalo," zhodnotil duel byšický kouč Michal Hamšík, jehož svěřenci jsou po podzimu na páté příčce středočeské I. B třídy.
 
 "Ten první poločas to bylo z naší strany takové chaotické, chvíli jsme se hledali. Postupem času se ale náš výkon zlepšoval, bylo tam pár dobrých akcí a přišly i góly. Také nám pomohlo, že soupeř odešel fyzicky," dodal jeden z roudnických koučů Jiří Šmidrkal.      
 
 V neděli 25. února se Roudnice doma utká od 14 hodin s I. A třídními Libochovicemi. 

Roudnice - Byšice 6:2 (0:1). Branky: Gažák 2, Trejbal, Novotný, Aubrecht, Kalous - Tumbas, Zámečník.

Roudnice: Čížek - Novotný, Pivoňka, Málek, Matuszewski - Kalous, Trejbal, Hubený, Krása - Hlaváček, Gažák (Aubrecht, Job).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS