Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Tříbrankové vedení neudrželi

14.01.2017 | sk

Fotbalisté SK Roudnice zahájili v sobotu 14. ledna přípravu na jaro a hned si také zahráli první zápas. S německým Alslebenem (Landesklasse 4) remizovali na domácí umělce 4:4.  

 Roudnice vedla už 3:0, ale hosté, v jejichž dresu se představila i řada českých hráčů (např. Macháček, Vávra, Schön, Brožík, Andrušák), dokázali snížit na 3:2. Domácí se pak do poločasu prosadili ještě jednou, ale ve druhé části dokázali hosté srovnat, když využili chyby vedoucího celku okresního přeboru.
  Roudničtí neměli k dispozici gólmana, proto rádi využili Lukeše a Sailera z SK Hrobce. Dali příležitost i některým dorostencům, dvakrát se střelecky prosadil Petr Stejskal, který ještě na podzim hrál za divizní Velvary.  
 "Myslím, že to mělo celkem dobrou úroveň. Navíc, když si vezmeme, že šlo o náš první přípravný zápas," poznamenal jeden z koučů SK Jiří Šmidrkal, na kterého navázal stoper Pavel Job. "Mají dobrý mančaft, prim v něm hrají kluci z Čech."
 Už několik sezon se na německých trávnících pohybuje Jiří Andrušák. Ten tentokrát nastoupil ve středu pole. "Z mého pohledu Roudnice v prvních pětadvaceti minutách dominovala a zaslouženě vedla 3:0. My jsme se do zápasu dostali dvěma slepenými góly. Ve druhé půli jsme měli více ze hry, což zapříčinilo i to, že domácí prostřídali. To vždycky ovlivní průběh. My jsme tam měli šance, které jsme měli proměnit, ale celkově je ta remíza spravedlivá. Hrálo se v tempu, nahoru - dolů, souboje korektní. Na přípravné období to byl hodně slušný zápas, i když nám asi šest lidí z mančaftu chybělo."
 Andrušák prostředí Pod lipou dobře zná, jezdil jsem ať už jako kouč či hráč s několika týmy. " Tady v tom jsem ale působil jen jako hráč, navíc teď už končím. Jako nováček jsme sice po podzimu v lepším středu, ale vyhodnotil jsem si, že v pětačtyřiceti už je toho dost. Hrát s těmi mladými kluky mě sice nabíjelo, ovšem zkusím zase něco nového. Na dojíždění to bylo 300 km, teď to budu mít jen 30 a měl bych nastoupit jako kouč ve stejné soutěži, tedy asi v nějaké sedmé, osmé německé."     

 SK Roudnice - FSV Rot-Weis Alsleben 4:4 (4:2). Branky: Stejskal 2, Hubený ml, Jansa - Macháček, Neumann, Vávra, Gadkowsky.
 Roudnice: I. poločas: Lukeš - Skokan, Job, Pivoňka, Krása - Novotný, Trejbal, Hubený st., Matuszewski - Hubený ml., Stejskal. II. poločas: Sailer - Skokan, Stejskal, Pivoňka, Klepáč - Novotný, Krása, Trejbal, Matuszewski - Hádek, Jansa (hokejově střídali: Husák, Melichar).    

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS