Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pod Řípem nerozhodně

14.08.2016 | sk

V generálce na novou sezónu v okresním přeboru remizoval tým SK Rce v Rovném s I. B třídním Podřipanem 2:2

 Rovné - Roudnice 2:2 (1:0). Branky: Kratochvíl, Kotrba - Hubený st. Hubený ml.
 Roudnice: Sýs - Job, Skokan, Weber, Klepáč - Hubený ml., Trejbal, Hubený st., Krása - Púčala, Neuman (Melichar, Musil, Čada).
 Rovné: Kryner - Kotrba, Körmendy, Hrdlička, Kratochvíl, Koráň, Ullman, Cuchý, Řezáč, Šámal, Mejzr, Boura, Vilánek, Doubrava. 
 V posledním přípravném utkání byli hosté nebezpečnějším týmem, míč měli na kopačkách častěji, ale museli dvakrát dotahovat náskok Podřipanu. Ten se poprvé prosadil před koncem poločasu, kdy po chybné rozehrávce skóroval do odkryté branky Kratochvíl. Krátce po změně stran zužitkoval centr Krásy Hubený st., který v pádu hlavičkoval přesně - 1:1. V 57. minutě pak unikl ofsajdové pasti exroudnický Kotrba a svůj nájezd zakončil mazácky podél gólmana - 2:1. Srovnáno bylo jen o chvíli později díky Hubenému ml. 
 "Sice to měla být generálka, ale kompletní jsme nebyli. I tak si ale troufám tvrdit, že jsme byli po většinu zápasu o něco lepší. Po prostřídání už to nebylo takové, ale šancí jsme měli celkově víc," zhodnotil ve zkratce duel roudnický kouč Jiří Šmidrkal.
 "Roudnice u nás hrála dobře, ve středu hřiště má zkušené a kvalitní fotbalisty. I nám pár kluků chybělo, ale celkově to byl slušný zápas, měl svou kvalitu," poznamenal předseda Podřipanu Zdeněk Fengl.  
  

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS