Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V Horních Počaplech druhé místo

30.07.2016 | sk

Výběr SK Roudnice obsadil při Memoriálu Václava Švába a Václava Kaňky v Horních Počaplech druhou příčku, když nestačil jen na Podřipan Rovné.

 Výsledky: Rovné – Roudnice 2:1 (branky: Boura z pk., Kotrba – Hlaváček), H. Počaply 3:1 (Kotrba, Kratochvíl, Řezáč - Hanuš), Židovice 3:1 (Vilánek, Řezáč, Kratochvíl - Beneš), Roudnice – H. Počaply 2:1 pk (Matuszewski – Vokoun), Židovice 3:1 (Púčala 3 – T. Lauko), H. Počaply – Židovice 3:2 (Vokoun, Hanuš, Kaňka – Jirásek, Lauko ml.).

 Pořadí: 1. Podřipan Rovné, 2. SK Roudnice, 3. Sokol H. Počaply, 4. SK Židovice.

Nejlepší brankář: Milan Doubrava (Rovné), nejlepší střelec: Lukáš Púčala (Roudnice), nejlepší hráč: Jiří Vokoun (H. Počaply). Rozhodčí: Stibůrek, Pixa, Princ.

 V prvním utkání (hrálo se na 2x25 minut) dostal Roudnici do vedení Matuszeski, který prostřelil z levé strany Šmejkala. Domácí srovali po standardce, na centr Dohnala si naběhl Vokoun a hlavou skóroval. Velkou šanci měl pak na druhé straně Pivoňka, ale nedal a v tutovce pak selhal i počapelský Dohnal. Rozhodnout mohl Mohaupt, ani on však svůj nájezd neproměnil, a tak následovaly pokutové kopy. V nich se vyznamenal roudnický gólman Sýs, který dva pokusy kryl. Rozhodují penaltu proměnil Púčala.

 Do druhého duelu se Židovicemi vstoupila Roudnice náporem, Neuman nezakončil přesně, po něm selhal v tutovce Trejbal. To soupeř byl úspěšnější, v 17. minutě se z přímého kopu pěkně trefil. T. Lauko. Ve druhém poločase stačily čtyři minuty a bylo to rázem 3:1 pro Rci. Hattrickem se blýskl Púčala. Nejprve zužitkoval hlavou nadýchaný centr Trejbala, poté se prosadil parádní individuální akcí a třetí branku přdal jen o chvíli později. I nadále měl více práce gólman T. Lauko, překonat ho však už nikdo nedokázal. A to třeba kopal Hubený ml. i pokutový kop.

 Závěrečné utkání rozhodovalo o první příčce. Začátek Rci vyšel, ze závaru vyšel ale jako vítěz rovenský gólman Doubrava, kterého neprostřelili Púčala, Čada ani Trejbal. V páté minutě se poprvé měnilo skóre, penaltu proměnil Boura a Podřipan vedl. Roudničtí to pak zkoušeli především po standardkách, Krása ale úspěšný nebyl. V poslední minutě první půle využil chybu v rozehrávce Kotrba a zajistil soupeři dvoubrankový náskok. Ve druhé části měl největší šanci na snížení Hlaváček, ovšem vyznamenal se Doubrava. S přibývajícími minutami se výběr SK tlačil víc a víc dopředu, ovšem tím se nabízel prostor pro brejky. Ty ale neřešil Podřipan dobře. V poslední minutě se trefil Hlaváček, ale to už na prohře Roudnice 1:2 nic nezměnilo.

 "V tom posledním zápase už toho měli kluci docela dost, takže šel výkon trochu dolů. Ale druhé místo bereme, byla to dobrá přírava," poznamenal jeden z roudnických trenérů Roman Potočný. 

 Roudnice: Sýs - Řehák, Barcal, Pivoňka, Klepáč, Hubený st., Hubený ml., Voves, Púčala, Hádek, Vaněk, Krása, Neuman, Jelínek, Novotný, Matuszewski, Weber, Mohaupt, Trejbal, Hlaváček, Čada.       

    

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS