Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka má cenný bod

15.11.2022 | sk

V posledních podzimních mistrovských duelech hostily divizní výběry starších žáků SK Roudnice fotbalisty Dukly Praha. Patnáctka uhrála cennou remízu 0:0, čtrnáctka ale na jasného lídra soutěže nestačila a podlehla mu 1:8.    

Divize U15

Václav Srp (trenér Roudnice): Bod proti hodně kvalitnímu soupeři určitě bereme. Dukla měla skvělé individuality, šikovné na balonu a byl to pro nás těžký zápas. Kluky musím pochválit za jejich nasezení, odhodlání a týmovou organizaci hry. Naopak nám chyběl klid na míči a větší odvaha ve hře směrem dopředu, hlavně v prostřední třetině hřiště, kde jsme zbytečně ztráceli balony. Každý zápas proti takhle kvalitnímu soupeři nás může posunout a ukáže nám naše nedostatky, na kterých je stále potřeba pracovat. Děkujeme klukům z Dukly za přínosné utkání a rodičům za velkou podporu. I když to bylo poslední podzimní mistrovské utkání, tak sezóna pro nás určitě ještě nekončí. Trénovat  budeme do půlky prosince a čekají nás ještě přípravná utkání s Mostem, Motorletem i Teplicemi.

SK Roudnice - FK Dukla Praha 0:0

Roudnice: Tyller - Poráč, Arazim, Štefl, Hlaváček - Nepovím - Macháček, Svoboda, Murdych, Kunc - Pačes (Rosenkranc, Vondráček, Krejza, Hála).

Divize U14

Dominik Majer (trenér Roudnice): V posledním soutěžním zápase podzimu proti Dukle jsme věděli, že nemáme co ztratit. Tento ročník Dukly patří k nejlepším v republice a my s ním chtěli hrát otevřenou partii. Nabádal jsem kluky hlavně k zodpovědnosti a nasazení - to je totiž recept na každého soupeře. Po dlouhé době jsem kluky po skončení zápasu pochválil. První půlka byla totiž velmi slušná, sice jsme si pořádně nic nevytvořili, ale potěšila mě organizace naší hry a nasazení našich chlapců. Do druhé poloviny jsme chtěli vstoupit úplně stejně, bohužel jsme ale nezachytili začátek a nechali si vstřelit dva rychlé góly. Jediné, co bych vytknul našim chlapcům, je obranná činnost při standardních situacích soupeře - zejména při rohu, tam jsme nedůrazní a nereagujeme. Teď nás čeká velmi dlouhá pauza, ale naplánováno máme spoustu přátelských utkání, ve kterých se soustředíme na odstranění všech nedostatků. Na závěr chci pogratulovat Dukle ke skvělému výkonu a vítězství. Také bych rád poděkoval těm rodičům, co nás pravidelně podporují, je to pro nás velmi důležité. 

Roudnice - Dukla 1:8 (0:3). Branky: Gruncl - Cibulka 3, Korbel 2, Holub, Srb, Tolokonnikov. 

Roudnice: Hála - Husák, Pichl, Lasch, Krejza - Kýček, Buk, Hrbáček - Kostelník, Král, Gruncl (Materna, Nepovím, Krajník).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS